top of page

Våra kunder har ordet

5efcca4e8bd97be5182079c2_interoc-web-24-

Vi har många bolag och jobbar med stora och komplexa projekt och behöver ha full styrning när det kommer till redovisningen. 

Då vi har en stor mängd transaktioner varje dag så har vi också ett stort behov av ekonomiska rapporter. 

Vi har outsourcat hela vår ekonomi-och löneavdelning till Företagssupport för att vi uppfattar dem som både kompetenta, tillgängliga och flexibla. 

De ger oss en trygg känsla.

Per-Olov Rågfelt 

Ägare, Koncernchef

Interoc Gruppen

Företagssupport rekommenderas verkligen!

 

Dom hjälpte oss redan från att vi blev två delägare på firman, med allt vad det innebär, till att vi nu anlitar dom löpande i alla våra bolag.

 

Dom har en väldigt bra mix av kunskap på kontoret, så man vet att man alltid får ett bra svar på sin fundering väldigt snabbt.

6 stjärnor av 5 möjliga!

Andreas Olofsson

Ägare

Marinbryggan AB

Bolletunnan AB

Med en snabb tillgänglighet med omedelbar närvaro i varje kontakt har Företagssupport blivit vårt självklara val trots en fysiskt lång distans från vår verksamhet.

 

Vi använder Företagssupport i allt ifrån den dagliga löpande redovisningen, personal och lönehantering till företagsutvecklande rådgivning i våra bolag.

Ulf och Charlotte Andersson

Ägare

Katrinelunds Trädgård

Mybrickwork

Vi är stolta att vara en del av Företagssupports portfölj över valda kunder att samarbeta med.

Vi på NOISY Bastards Brewing Company är ett litet företag som befinner sig en bransch där behoven kan variera snabbt och Företagssupport möter alltid upp där vi befinner oss.

Deras sätt att arbeta ger oss både enorm trygghet och inspiration att hitta nya vägar framåt.

I vårt företag arbetar vi mycket utifrån samarbete och det gör även Företagssupport.

Att ingå under Företagssupport är det bästa valet vi någonsin hade kunnat göra, med deras  spetskompetens, effektivitet och fantastiska energi så blir allt som egentligen kan vara oerhört komplicerat plötsligt smidigt och snyggt fixat.

Tack Birgitta och Mats tillsammans med resten av kraftgänget på kontoret som tar hand om oss på NOISY och alla våra sidoprojekt med enorm proffsighet och hjärta.

Ayla Yavuzalp

Ägare

Noisy Bastards Brewing Company

Noisy_Logo_edited.png

Jag driver två företag och älskar mitt jobb, men tycker att allt pappersarbete är svårt och tidskrävande. Därför anlitar jag Företagssupport som har stor kunskap inom alla områden. 

 

Jag anlitar Företagssupport för löpande bokföring, löner samt andra återkommande administrativa uppgifter så jag kan lägga mer tid på mina företag.

 

Jag blir alltid proffsigt bemött och får snabb återkoppling på de frågor jag har.

Maria Asplin

Ägare

Ducit Resurs AB

Elevhälsoteamet AB

bottom of page